Contact

Voor wie

Meester in ontspannen

Wil jij leren ontspannen? De yogalessen zijn zeer toegankelijk voor iedereen, jong en oud. Tijdens de les brengen lichaam en geest in balans, en ervaar je innerlijke rust en totale ontspanning.

Verder lezen

Misschien is een persoonlijke sessie iets voor jou?

Heb je last van…

– stress klachten (overspannen, burn-out, angst, controle, hyperventilatie)

– fysieke klachten

– ademhalings problematiek

– vermoeidheid (slaapstoornis, futloos)

– hoogsensitiviteit (overgevoeligheid, overprikkeling)

 

Wil je even heerlijk ontspannen, hoofd leeg, en opladen?

Ook voor een overheerlijke ontspanningssessie, waarbij het lichaam een energetische reset krijgt en je je batterijen weer oplaadt, kun je bij mij terecht.

 

Persoonlijke sessie / behandeling

“jij werkt mee,.. we doen het samen”

Het is belangrijk te weten dat je tijdens een sessie met mij continue zelf en met aandacht meewerkt aan het proces. De sessies worden hierdoor als intens en krachtig ervaren, met een heldere en ontspannen nawerking. Samen kijken en voelen wat er gebeurt in het lichaam is van groot belang om het zelfherstellend vermogen van het lichaam en je energie in werking te zetten. Hierdoor ben je in staat, met aandacht en eenvoudige oefeningen, jouw proces van herstel te ondersteunen en onderhouden na de sessie.

Groepslessen Yogales

Op maandag- en woensdagavond zijn er groepslessen. Je bent altijd welkom een keertje geheel vrijblijvend deel te nemen aan de les.

Aantal deelnemers max. 10 personen.

 

Prive Yoga- / Ontspanningsles

Wil je persoonlijke aandacht, of yogales op locatie (bedrijven, vriendinnenuitjes)?

Neem even contact op voor meer informatie hierover.

Energetisch Coaching

Energetisch coaching schept helderheid, ruimte in het hoofd en het lichaam, waarin “weer” duidelijk wordt wie jij bent, wat jij wilt, en wat jij nodig hebt om je goed te voelen, en de volgende stap te kunnen zetten in je proces.

Neem voor meer informatie even contact op.

Voor wie

Yoga Papendrecht

Door de lichaamshoudingen, bewegingen, de ademhaling en het bewust in- en ontspannen op elkaar af te stemmen begeleidt Inge je stap voor stap op ontdekkingsreis door je lichaam. Zij benoemt wat je voelt, wat je lichaam doet en hoe je leert waarnemen vanuit je innerlijke getuige.

De yogalessen worden ervaren als intens, uiterst ontspannen, en een thuiskomen in jezelf. Yoga gaat niet om moeilijke houdingen kunnen aannemen of lenig zijn, maar om het kunnen observeren van het gebeuren en dit kan iedereen